Sol Talks | ProfieLHBT+ | degaykrankt.nl

Wanna know more about Sol? Here we share with you some personals views of our sweet and energetic trainer through this interview done by Norber Splint for ProfieLHBT+ | degaykrant.nl

 

Solany Silva, ‘Sol’ voor vriendinnen, is de medeoprichter van het Personal Training en Life Coaching-bedrijf Building Beauty Official in Amsterdam. Sol werkt samen met haar partner Paola aan een nieuw personal training concept waar sensualiteit, liefde en passie centraal staan.

 

1) Wat zijn je belangrijkste karaktereigenschappen?

Ik beschouw mezelf als een aardig en vrolijk mens. Het lukt me altijd best snel om mensen aan het lachen te krijgen. Daarnaast ben ik heel positief en altijd gemotiveerd om mijn voorgestelde doelen te bereiken.

2) Wie zijn de grootste voorbeelden in jouw leven?

“Mijn moeder. Zij is een vechter en ondernemer. Daar ben ik erg trots op. Als we het over een beroemdheid hebben komt Jennifer Lopez op de top van de lijst te staan. Ik bewonder de diverse talenten die zij heeft. Tenslotte ben ik laatst in de gelegenheid geweest om fitness model Sandra Prikker te ontmoeten. Haar persoonlijke- en carrière-ontwikkelingen vind ik ook erg interessant en inspirerend.”

3) Hoe identificeer je jezelf in gender en seksualiteit?

“Als een loyale lesbische vrouw. Als ik het over gender heb, denk ik bij mezelf aan een mix van 20% mannelijk en een predominate vrouwelijke kant van 80%. Door die mix voel ik me sneller op mijn gemak en ik pas me goed aan allerlei situaties en omstandigheden.”

 

READ FULL INTERVIEWLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *