Paola Talks | ProfieLHBT+ | degaykrant.nl

And for those who want to get a bit closer to Paola, here we share with you another intimate and fresh interview done by Norber Splint for ProfieLHBT+ | degaykrant.nl

 

Paola Rendon Restrepo (29) is in Colombia geboren en op jonge leeftijd naar Bonaire verhuisd. Ze is op dit prachtige eiland opgegroeid en toen ze eenentwintig werd terug gegaan naar Colombia. Paola is de medeoprichter van het Personal Training en Life Coaching bedrijf Building Beauty Official dat in Amsterdam is gevestigd. Paola werkt samen met haar partner Sol aan een nieuw personal training concept waar sensualiteit, liefde en passie centraal staan.

 

1) Wat zijn je belangrijkste karaktereigenschappen?

“Punctualiteit, verantwoordelijkheid en discipline vind ik belangrijke factoren in mijn leven. Daarnaast ben ik een gereserveerd persoon en soms kan ik ook introvert lijken. Dat komt doordat ik eerst het vertrouwen van iemand – of het vertrouwen in een situatie – wil hebben voordat ik me op mijn gemak kan voelen of me helemaal open stel.”

2) Wie zijn de grootste voorbeelden in jouw leven?

“Mijn vader en mijn moeder zijn de belangrijkste voorbeelden die ik in mijn leven heb. De kracht en het doorzettingsvermogen van mijn vader, samen met de vriendelijkheid en passie van mijn moeder vormen de basis van mijn vorming tot persoon. Op dezelfde manier bewonder ik elke ondernemende persoon die vecht en zijn dromen achterna gaat”

3) Hoe identificeer je jezelf in gender en seksualiteit?

“Ik ben een cisgender lesbische vrouw. Hier voel ik me erg gelukkig en tevreden over.”

 

READ FULL INTERVIEW

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *